Abus kerékpár zárak és motorkerékpár lakatok

Az Abus Európa egyik piacvezető gyártója a kétkerekű mobil eszközök védelmében. Mindenre van megoldásuk, legyen az kerékpár lakat, vagy vízi jármű rögzítése, biztonságos tárolása.

A kerékpáros társadalom egyre növekvő piaci igényt mutat, amit az Abus tökéletesen és minden igényt illetően ki is tud elégíteni. Termékeik között megtalálhatóak a sisakok, táskák, és mindenféle kiegészítő eszközök.

A Kulcskirály Budapesten az egyik legnagyobb Abus biztonság eszköz forgalmazója. Mi nem csak eladjuk a terméket, hanem hozzájuk bármilyen szolgáltatást is tudunk biztosítani. Egy lakathoz, ha nem elegendő a két darab kulcs, nálunk azonnal van lehetőség további kulcsok készítésére.

Az Abus és a Kulcskirály a kerékpár lopások ellen - Mivel Budapest a legnagyobb magyarországi város, így adja magát, hogy itt a legnagyobb a biciklin mozgó személyek száma. A lopások száma is itt a legmagasabb. Éves szinten Magyarországon kb. 10.000 a kerékpár lopások száma. Ez hatalmas szám. Erről azonban a tulajdonosok is tehetnek, mert ócska és elavult eszközökkel próbálják megvédeni a kerékpárt.

A lopások csupán 10% -ban vannak felfedve, így érdemesebb inkább Abus védelmi eszközökbe beruházni, mint arra várni, hogy a rendőrség visszaszerezze az ellopott kerékpárunkat. Mivel a biciklin semmilyen azonosító nincs, így nagyon nehéz megtalálni azt. Egy motorkerékpár esetében jóval könnyebb a dolog. Az Abus kiváló minőségű U lakatokat, láncokat és összehajtható speciális védelmi eszközöket kínál mindenki számára.

Az összecsukható lakat, ami forradalmasította a kerékpár védelmet - Ez az ABUS BORDO!

Amikor az Abus a BORDO nevű lakat fejlesztésének hozzáfogott, a következő követelményeket állították fel.

  • Legyen könnyű az Abus BORDO lakat.
  • Ennek a lakatnak kompakt méretűnek és könnyen kezelhetőnek kell lennie.
  • Nagyon magas biztonsági szintet kell képviselni, hiszen a lényeg, hogy nehéz legyen egy mozdulattal levágni!
  • A cipelése legyen könnyű. Ez sok más terméknél nem igaz, és a kerékpáros egy túra alatt nem mindegy mennyi plusz súlyt kell, hogy cipeljen.

Az Abus BORDO összecsukható lakatok a legjobbak lettek, és piacvezetővé váltak.

Az Abus BORDO lakat felépítése és fejlesztése számos módosításon ment keresztül. Az alap egy masszív, edzett lakatház, amiben különböző funkciókat egyesítettek. Az összekapcsolt acéllapok és a speciális összekötő tengely egy feltörhetetlen zárat alkotnak. A speciális edzési eljárást követően egy nemesített borítást kapott, ami által egészen különleges az Abus BORDO lakat.

A Kulcskirály zárszaküzlet folyamatosan raktáron tart különböző színekből elérhető Abus BORDO kerékpár zárakat. Ez a zártípus mindenkit meggyőz, de tény, hogy nem a kínai „ezeröccá” kategória. Nem is megfizethetetlen egy Abus BORDO kerékpárlakat, egy közepes árfekvésű kerékpár árának a töredéke.

Ezeknek a kerékpár lakatoknak van még továbbfejlesztett változatuk is, ez nem más mint a tárcsás zárbetéttel ellátott Abus BORDO 6500. Ezt még a biztosítók is elismeréssel emelték ki a többi termék közül Németországban!

Ezután lett a műanyag házborítás, akár különböző színekben, és az acél lapok többkomponensű burkolata.

A BORDO GRANIT X plusz 6500 a maximális védelemre törekszik, a kulcsai kizárólag kódkártya alapján készíthetők el.

Az U GRIP BORDO 5700 típus egy optimalizált kiadás, ami minden ABUS zár előnyt megőrizve, kedvező áron kapható. Ez a kerékpár lakat a legnépszerűbb és árban is a legkedvezőbb. Kb. 90 cm-es hosszával jól használható, könnyedén rögzíthető a legtöbb helyen kialakított kerékpár tárolóhoz. A lakat a feszítésnek és vágásnak ugyanúgy ellenáll, mint a többi ilyen bicikli zár. Aki Abus BORDO kerékpár zárat keres, a Kulcskirályban jó helyen jár!

06-1-312-2064

kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye
kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye
kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye
kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye
Kategória: Egyéb.