Cseréljünk-e zárat?

Sokszor eszünkbe sem jut kicserélni az ajtók zárait, olykor pedig nehéz eldönteni, hogy cserére érett-e. Vannak olyan alkalmak, amikor már elsőre rosszra gondolunk és zárcsere jut eszünkbe, pedig lehet, hogy egyszerűbben is meg tudjuk oldani. Ilyen például, ha akadozik a zár. Ebben az esetben nem szükséges egyszerre szakemberhez fordulni, mi magunk is tudunk tenni az […]

Tovább olvasom >>

Fúrt vagy hagyományos kulcs?

Ma már a kulcsokból is számtalan mennyiségű áll rendelkezésünkre. Választhatunk az egészen egyszerű kivitelezéstől kezdve a kifejezetten biztonsági zárakhoz kifejlesztett, speciális kialakítású kulcsokig.

Tovább olvasom >>

Mikor kell hívni a szakembert?

Az ember általában találékony szokott lenni, főleg, amikor javításról van szó, hogy így is meg tudjon magának spórolni pár ezer forintot. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor nem jó ötlet, ha magunk akarunk megoldani egy javítást, ahogy az sem, ha sokáig halogatjuk.

Tovább olvasom >>

Milyen zárak közül tudunk válogatni?

Egy jó minőségű zár hamar megadja azt az érzést, hogy biztonságban vagyunk. Ez egy olyan eszköz, amit mindennap használunk, és nemcsak akkor, amikor lemegyünk otthonról. Sokan napközben is bezárkóznak, hogy kint tartsák a nem kívánt vendégeket.

Tovább olvasom >>

Miért pont Kulcskirály?

Szakember megválasztásánál nem elég fellapozni az internet végeláthatatlan online könyveit. Az emberről elmondható, hogy szeret biztosra menni, és inkább körbekérdezi az ismerőseit, vagy újabb és újabb köröket fut le, míg meg nem találja a neki leginkább tetszőt. Ugyanez a helyzet, ha szakember helyett egy szolgáltatást keresünk, mivel senki sem akar sokat fizetni, vagy rossz tapasztalatokkal hazatérni.

Tovább olvasom >>

Levélszekrény (jogi háttér)

A Postatörvény Kormányrendeletét ismertetjük az alábbiakban. Az ismertetett rendelettel reméljük, hogy segíteni tudunk tisztelt látogatóinknak, hogy megismerhessék a levélszekrényekre érvényes aktuális kormányrendeletet.

Tovább olvasom >>