RB LOCXIS

Forgalmazás, értékesítés

A Kulcskirály zárszaküzlet olyan zárakat és zárbetéteket forgalmaz, amelyekhez minden egyéb szolgáltatás is elérhető. Nem elégszünk meg azzal, hogy vesz tőlünk valaki egy vagy két zárbetétet, mi teljes megoldást tudunk nyújtani a zárási igényekhez.

A Kulcskirály évek óta forgalmazza a különböző izraeli zárakat és zárbetéteket. Budapesten több lakóparkot is szereltek és szerelnek izraeli ajtókkal, így azoknak a cseréjében és kulcs utánrendelésében nagy rutinnal rendelkezünk.

Az RB LOCXIS zárbetétek forgalmazása Budapesten csak a Kulcskirály zárszaküzletben történik!

TOVÁBBI VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

Igényes, minőségre adó zárszerelők nagy mennyiségben vásárolják és szerelik be, egy-egy zárbetét csere esetén az RB LOCXIS zárbetéteket.

Az RB LOCXIS zárbetétek méretválasztéka az egyik legszélesebb más gyártók kínálatával összevetve. Mivel nemcsak a lakosságnak értékesítünk, hanem partnereknek is, így nagyobb mennyiségben is tudunk biztosítani minden méretet.

A legjobban továbbra is a 30x30 mm-es alapméret kelendő, még mindig nagyon sok olyan lépcsőházi bejárati ajtó van, amibe ilyen méretű zárbetét kell. Egy-két biztonsági ajtógyártó is előszeretettel használja ezt az alapméretű zárbetétet, akár három darabot is szerelnek egy ajtóba.

A kínai biztonsági ajtókba, vagy a HI-SEC ajtókba már eltérő méretekre van szükség, itt gyakori a 45x45 vagy a 33x38 mm-es méret. A zárbetétek teljes méretválasztékáról üzletünkben tud megbizonyosodni. Ha valami extra méretre van szüksége, pár héten belül azt is tudja postázni a gyár. Nagyon sok zárbetétet készítünk hevederzárba vagy fogaskerekes kivitelt biztonsági ajtóba. A legbiztosabban úgy tudunk jó méretet adni, ha elhozzák üzletünkbe a kiszerelt zárbetétet az ajtóból.

Az RB LOCXIS zárbetétek MABISZ minősítéssel rendelkeznek. Egész pontosan 6-os besorolást kapott a termék, ami a legmagasabb érték. Független minősítők Izraelben tesztelték a zárbetétet, ami tűz- és robbanás biztosnak bizonyult. Ezáltal beszerelhető kimagasló biztonságot követelő helyekre is.

Fontos, hogy ha van lakás- és vagyonbiztosításunk, a biztosító csak abban az esetben fizet a betörési kár felbecsülése után, ha az ajtónkban MABISZ minősített zárbetét volt szerelve. Ennek érdemes utánanézni, nehogy feleslegesen fizessük a biztosítást. A MABISZ minősítés nem tart örökké, általánosságban 5 vagy 6 évre szól. A lejárat után újra el kell bíráltatni a termékeket. Vigyázni kell, hogyha eltelt 10-15 év, és olyan zárbetétet használunk, aminek a MABISZ minősítése már nem aktuális, akkor érdemes zárbetétet cserélni. Lehet, hogy nincs semmi baja a jelenlegi zárunknak, de egyszerűen elavult, és érdemes hosszú távon befektetni a biztonság érdekében! A Kulcskirály minden forgalmazott zárbetétje, így az RB LOCXIS is, MABISZ minősített.

Kulcsmásolás

Kulcsmásolás az RB LOCXIS zárbetétnél csak a hozzá adott plasztik kártya alapján lehetséges! A Kulcskirály bolt dolgozói nagyon odafigyelnek, hogy minden eladott zárbetét esetén a vásárló a kulcsokkal együtt, a lezárt dobozban megkapja a kulcsmásolásra jogosító kártyát is. Ugyanez igaz a zárszerelő kollégákra is. Minden beszerelt, vagy kicserélt zárbetét és kulcs után ellenőrizni kell, hogy a kártya át legyen adva a kulcsokkal együtt. Azonos zárlat esetén, amikor több zárat ugyanaz a kulcs működtet, csak egy kártya van. A kártya a kulcsmásolás fontos része. A Kulcskirályban olyan kulcskészítő gép van, ami a kártyán lévő adatok alapján tudja elkészíteni a kulcsot. Csak a Kulcskirály rendelkezik gyári, megfelelő nyers kulccsal! Minden lemásolt kulcs az eredetivel megegyező méret, nincs másolásból eredő hibázási lehetőség!

Egy RB LOCXIS kulcskészítés körülbelül 1-2 perc időtartamot vesz igénybe. Nagyobb mennyiségű kulcsrendelés esetén kedvezményt biztosítunk! Ennek a lehetőségéről külön megállapodást tudunk kötni. A kedvezmény minimum 50 db kulcsmásolás megrendelésénél lehetséges.

kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye
kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye

Törésvédett zárbetétek a Kulcskirályban

Ez nagyon jól hangzik, de az zárbetétek ára még kellemesebb! Budán egy ilyen, vagy ehhez hasonló zárért 30-50 ezer forintot is elkérnek! A pesti Kulcskirály árai a földön járnak! Nálunk a legjobb minőséget bárki megengedheti magának! Kedvező árakkal, és kedvező szolgáltatási árainkkal mára piacvezetők vagyunk a törésvédett zárbetétek értékesítésében!

Az RB LOCXIS törésvédett zárbetétek egy új technológiának köszönhetően, törési- vagy rongálás után is használhatók maradnak. Ha három milliméternél jobban túllóg a zárbetét, ott fennáll a veszélye annak, hogy zárbetétet megpróbálják eltörni. Sok gyártó ezt nagyon drága megoldással tudja kompenzálni, míg az RB LOCXIS esetében ez minimális többletköltséget jelent. Törési kísérlet során, a zárbetét elgyengített külső oldala letörik, ezáltal a további törési kísérlet meghiúsul! Ha valahova ezzel a módszerrel próbáltak betörni, nem kell megijedni, a kulcsokkal továbbra is használható marad a betét, de valamelyest a csapok variációs száma csökken, így mindenképpen javasolt a törésvédett zárbetét cseréje!

A kulcsmásolásról már beszéltünk és a kártya fontosságáról is, most azt mondjuk el, miért nem lehet kártya nélkül az RB LOCXIS kulcsait lemásolni, és miért nem tudja a “kulcsmásoló haver” sem megcsinálni a kulcsokat.

Az RB LOCXIS kulcsokban szabadalmi másolásvédelem lett kialakítva, ami a legkomolyabb ilyen védelem. Idegen szóval ezt „patented” védelemnek is nevezik. A kulcsban olyan mozgó alkatrész van integrálva, ami a zárbetét belső szerkezetével szintén összhangban működik. Ez a mozgó alkatrész a kulcs mind a két felében megtalálható, és a zárbetét működését egyáltalán nem akadályozza. A patented, másnéven szabadalmi védelem lényege, hogy senki nem jogosult a kulcsok elkészítésére és a gyártására, csak és kizárólag a zárgyártó. Ez a szabadalom egy bizonyos ideig tart, miután lejárt, lehetősége van a gyárnak tovább meghosszabbítani, vagy új szabadalommal a régi rendszert tovább fejleszteni. A kulcs- és zárgyártó határozza meg azokat is, hogy kik lehetnek a partnerek, akik ilyen nyerskulcsot kapnak, és hogy mire lehet felhasználni a nyerskulcsot. A Kulcskirály kizárólag kulcsmásolás, kulcskészítés céljából használja a másolásvédett kulcsokat, tovább nem értékesítjük őket!

Az RB LOCXIS zárbetét egy nagyszerű mechanikus zárrendszer, nagyon nagy és bonyolult főkulcsos rendszerek is készíthetők belőle. Ami a lakossági igény szokott elsősorban lenni, hogy egy kulccsal több ajtót is lehessen nyitni / zárni. Ezt úgy nevezzük, hogy azonos kulcsos zárrendszer. Minden zárbetétet ugyanaz a kulcs működtet, a zárbetét helyétől és méretétől függetlenül.

Egy fontos feltétel van ahhoz, hogy ezt el tudjuk készíteni, minden zárbetétnek ugyanolyan minőségűnek kell lenni. Ha a bejárati ajtóba egy nagyon erős zárbetétet szeretnék, akkor a kertkapuba is ugyanolyat kell szerelni. A zárbetét méretek között is van árkülönbség. Egy 60 mm hosszú és egy 100 mm hosszú zárbetét ára között lehet akár 50% is az ár differencia.

Az azonos zárlati rendszer úgy készül, hogy kiválasztja a kedves megrendelő, melyik zárbetétből legyen az egyforma rendszer, és a zárbetét mennyiségétől függően, rövid határidővel mi elkészítjük azt. Ehhez a zárbetétet szedjük szét, a kulcsokat nem bántjuk. A kulcs alapján kódoljuk össze a zárakat. Ilyenkor a kulcsokhoz tartozik ugyanúgy egy kódkártya, és a kártya alapján van lehetőség a további kulcskészítésre.

Viszonylag egy ilyen összekódolás hamar megvan, pár zárbetét kódolása megvárható. A gyári garancia ugyanúgy él, hiszen csak a gyártó által adott alkatrészek szerint szereljük össze a zárbetétet. Belső oldalon gombos kivitel is készíthető a LOCXIS-ból, vagy akár pánikfunkciós zárbetét is.

Főkulcsos zárrendszer minden esetben teljesen egyedi zárási megoldásokkal szolgálhat. Az RB LOCXIS zárbetéteket a Kulcskirályban programozzuk össze, és mi magunk készítjük el a kulcsokat, illetve a zárbetéteket is.

Elkészítési határidőben bármelyik zárbetétgyártóval felvesszük a versenyt, akár 60 zárbetétet is össze tudunk programozni egy nap alatt!

 

A kulcsok utánpótlási ideje nagyon rövid, a megrendeléstől számítva 1 munkanapon belül a címre tudjuk postázni a hiányzó kulcsot. Ha később a zárrendszer bővítésre szorul, a rendszereink minden esetben bővíthetők!

 

Az RB LOCXIS minőségi zárbetét, Budapesten csak a Kulcskirály zárszaküzletben kapható!

kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye
kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye