Zárbetétek

Biztonsági zárbetétek széles választéka a Kulcskirályban!

RB LOCXIS biztonsági zárbetét

Az izraeli Rav-Bariach biztonsági acélajtó gyártó, a biztonságot szem előtt tartva készítette el saját zárbetétjeit, az RB LOCXIS zárakat. A hazai zárbetét cserepiacon igen népszerű lett a termék, hiszen kedvező ára mellett óriási méretválasztékot tudunk biztosítani. A kulcsai kizárólag a Kulcskirály zárszaküzletben készíthetők el, máshol nincs rá lehetőség! Ezáltal tudjuk biztosítani, hogy minden kulcs csak a hozzá tartozó kódkártya alapján készülhet el. A zárbetét beszerelhető hevederzárba, biztonsági ajtóba, akár tárolóajtóba is. Az RB LOCXIS zárbetétek mindegyike MABISZ 6-os ajánlással rendelkezik. Minden hasznos információt erről a hatékony védelmet garantáló zárbetétről ezen a linken talál: www.rbzarbetet.hu

Mul-T-Lock zárbetét teljes sorozata elérhető

Mul-T-Lock 7×7 break secure, (letörhető elejű zárbetét) – 5 kulcsos, fúrás-, sav-, letapogatásos nyitás ellen védett MABISZ minősített zárbetét. Ez a zárbetét család gombozható, fogaskerekezhető (hevederzárba), és külön kérhető hozzá vészfunkció! Több Mul-T-Lock 7×7 zárbetét ugyanarra a kulcsra programozható, így nem keverik össze a kulcsokat, mert minden zárat ugyanaz a kulcs nyit. A 7×7-es zárbetétek kulcsait másoljuk, de ha nincs egy kulcs sem, ám a kártya megvan, annak alapján szintén elkészíthető a kulcs. A kártyára érdemes vigyázni, mert, ha az illetéktelen kezébe kerül, könnyedén lehet a rajta levő adatok alapján kulcsot készíteni! Törési kísérlet után a zárbetét továbbra is használható a kulcsával, de javasolt a zárbetét csere!

Mul-T-Lock Integrator, 5 kulcsos Patented (szabadalmi másolásvédett) kulcsokkal ellátott biztonsági zárbetét. MABISZ minősített. Ugyanolyan break secure védelemmel rendelkezik, akár csak a 7×7. Elérhető ebből is fél zárbetét vagy lakat. Érdemes egy zárlati rendszernél végig venni, mit is szeretnénk ugyanazzal a kulccsal nyitni, és mi a Kulcskirályban ezt könnyedén elkészítjük Önnek.

Fő- és vezérkulcsozható, alkalmas minden olyan helyre, ahol lényeges a kulcsmásolás elleni védelem!

Mul-T-Lock Interactive+, 3 kulcsos törésvédett zárbetét, kódkártyás kulcskészítés, MABISZ 6-os legmagasabb védelem! Másolásvédelem, úszó csaprendszer, kiemelt fúrásvédelem, ezek a Mul-T-Lock Interactive+ zárbetét jellemzői.

A Mul-T-Lock gyár bumping key ellen védett zárbetétje, fúrás-, törés- és finomnyitás ellen védve! Lakattal is kombinálható!

Fő- és vezérkulcsos zárrendszer részeként kiválóan alkalmazható!

Mul-T-Lock MT5+ teljes mechanikai védelem! Törés- és manipulációs nyitás elleni védelem! Szabadalmi másolásvédelem! MABISZ 6! Az MT5+ zárbetéthez tartozó mágneskártya alapján készítjük el a kulcsokat, egy speciális, elektronikus kulcsmásoló gépen. A kártya és a kulcs megléte elengedhetetlenül szükséges a kulcskészítéshez!

A Mul-T-Lock MT5+ zárbetét összetett belső szerkezettel rendelkezik, minden ismert támadási módszernek ellenáll. A Kulcskirály Budapesten egyedüli Mul-T-Lock viszonteladóként tartja raktáron az MT5+ zárbetéteket!

3 kulcsos zárbetét bumping key elleni védelemmel! Forgógombbal, vagy vészfunkcióval is kérhető!

Keso hengerzárbetétek

10RS Omega és 4000S Omega Keso zárbetétcsalád teljes méretválasztékkal, 3 illetve 5 kulccsal elérhető a Kulcskirályban! A Keso zárbetétek omega csaprendszere meggátolja az illetéktelen kulcskészítés lehetőségét, kizárólag a kulcshoz tartozó biztonsági kártyával lehetséges a kulcsmásolás.

A Keso zárbetét svájci minőség, MABISZ 6-os fokozat. Fúrás-, sav-, és törés elleni védelem. Manipulációs és bumping key elleni védelemmel is ellátott!

Igény esetén forgógombos változatban, vagy vészfunkcióval ellátva!

Moduláris méretének köszönhetően, bármekkora méret elkészíthető és későbbiekben a méret alakítható, így bármilyen ajtóba beszerelhető! A lehető legnagyobb méretválasztékban tudunk Keso zárbetéteket biztosítani. Egyedi Keso zárrendszereket is készítünk itt a Kulcskirályban. Lehetőség van Keso zárbetétet és lakatot is összekódolni.

A svájci Keso hozzájárulásával, egyedüli Keso viszonteladóként készítünk Keso kulcsokat, kódkártya alapján. Fontos, hogy a Keso zárbetét vásárlásakor kapott biztonsági kártyát és legalább egy darab kulcsot hozzanak magukkal! Professzionális elektronikus kulcskészítő gépünkkel lehetőségünk van, hogy a szigorúan másolásvédett Keso omega-csapos kulcsokat elkészítsük.

Mauer zárbetét

A Kulcskirály már több mint 20 éve forgalmazza a Mauer zárbetéteket! Régen még Dekaba márkanév alatt volt kapható, majd kb. 15 éve változtatták Mauer márkanévre!

Egy kiváló ár-érték arányú zárbetét, 5 kulccsal, fúrás-, sav- és manipulációs nyitás elleni védelemmel.

A legújabb Mauer zárbetétek profilja a C22 jelölésű, az eddigi C14 és C07-es kulcsokat váltja. Az új és a régi Mauer zárbetétek kulcsainak a másolásához is szükség van a biztonsági kártyára. A Kulcskirály zárszaküzlet évente több száz Mauer zárbetétet ad el, mert az ár/érték aránya megfelelő.

Kulcsait csak kódkártya alapján másoljuk! Rendszerint előfordul egy bizonyos biztonsági ajtóban 3 darab Mauer zárbetét, egyforma kulccsal, a középső gombos változatban. Természetesen rendelhető nálunk is, azonos zárlatban.

Ajánljuk még hevederzárba is! Miskolci, Biztibuk, Prezidium és Magzett hevederzárakba is beszerelhető!

A Mauer kínálatában több olyan zárbetét méret is megtalálható, amit a többi zárgyártó figyelmen kívül hagy. Ilyen méret a 26×36 vagy a 26×31 mm, ami belső iroda ajtókba megfelelő esztétikát tud nyújtani.

A Nívo biztonsági ajtóba minden esetben 3 db Mauer zárbetét van szerelve, ahol a középső zárbetét tekerő gombos, így azt egy mozdulattal belülről biztonságosan lehet zárni. Ezekhez az ajtókhoz is tudunk új Mauer zárbetétet adni, ha cserére kerül sor.

Heveder zárbetét

Fogaskerékkel működik többnyire, kivétel a Sopron Touris (Iseo) hevederzár.

Gyakori hevederzárbetét az ICSA fogazott és fúrt kulcsos változata, ezt érdemes minőségibb zárbetétre cserélni! Hevederzár zárbetét-csere esetén szükséges a régi, kiszerelt zárbetét. Azt el kell hozni üzletünkbe, és a zárbetét hossz méretén túl, a zárbetéten lévő fogaskerék alapján tudunk új zárbetétet adni. A hevederzár lényege, hogy erősen, befeszítés ellen is megfelelő védelmet biztosítson. Ha a hevederzár nem megfelelő erősségű, vagy olcsó, gyenge zárbetét van benne, nem ér semmit! A jól felszerelt hevederzár, és a megfelelő minőségű zárbetét kellő védelmet nyújt betörés és befeszítés ellen.

Amelyik ajtóra hevederzárat szereltetünk, ellenőrizzük, hogy minőségi zárbetét legyen benne! A Kulcskirály zárszaküzlet minden hevederzárba RB LOCXIS zárbetétet javasol!

A Kulcskirályba bármilyen zárbetétet el tudunk készíteni hevederzárba!

Általános zárbetét méret a 30×55, de minden esetben mérni kell az ajtó vastagságát, az alapján kell kiszámítani a zárbetét hosszát!

Abus zárbetét

Minden típusú Abus hengerzárbetét elérhető a Kulcskirályban!

Széles méretválaszték, kitűnő ár-érték arány, és könnyű kulcsmásolás jellemzi az Abus zárbetéteket!

Gombos, fogaskerekes zárbetét elérhető!

A Kulcskirály Abus D6 és Abus Bravus zárbetétet tart folyamatosan raktáron, de bármilyen Abus kulcsot elkészítünk. Az Abus Zolit zárbetétekből főkulcsos zárrendszereket készítünk elsősorban.

Nemcsak Abus zárbetétet, hanem mindenféle Abus terméket értékesítünk, széles választékban lakatokat is.

Azonos zárlat kérhető belőle, ami azt jelenti, hogy több zárbetétet is működtet ugyanaz a kulcs. Így nincs szükség hatalmas kulcscsomóra! Csak másolásvédett Abus zárbetétből készítünk zárrendszert, de ez kiegészíthető lakattal is. Az Abus zárbetétek méretválasztéka nagyon nagy, gyakorlatilag az összes szükséges zárbetét méretet lefedi.

Hogyan válasszak zárbetétet?

Zárbetétet a szerint kell választani, hogy mi legyen a legfontosabb tulajdonsága a zárbetétnek

Amennyiben egy iroda ajtót, vagy ajtókat szeretnék zárni, és azt szeretném, hogy a kulcsait ne lehessen könnyen lemásolni, akkor másolás védett zárbetétre van szükségem, de nem a legdrágábbra!

Egy Fab 200 -as zárbetétcsalád kiválóan megfelel erre a célra. – kulcsait csak az az üzlet készíti, ahol a zárat (zárakat) megrendelték. Többnyire ezekből különböző főkulcsos zárrendszereket szoktunk készíteni.

Nincsen szükség, fúrásvédelemre, sav védelemre, meg törésvédelemre, hiszen, ha akarják az irodaajtót be is lehet rúgni, csak annak nyoma marad. Így tud olcsóbb lenni egy jó minőségű másolásvédett zárbetét.

Amikor már a lakásajtómat vagy házamat szeretném megvédeni, oda már érdemes egy teljes mechanikai védelemmel ellátott, MABISZ 6-os tanúsítvánnyal rendelkező zárbetétet választani.

Fontos a zárbetét mérete a kiválasztásnál, és fontos, hogy csak olyan szaküzletben vásároljunk, ahol megfelelő méret- és típus választék van!

A neten vásárolt zárbetétek biztonsági kockázatot jelentenek! Nem látjuk, amikor a zárat becsomagolják, és nem tudjuk hányan értesültek arról, hogy mi éppen zárat vásároltunk, névvel, címmel…

Arról már ne is beszéljünk, hogy ha weben rendelünk plusz kulcsot a zárbetéthez, akkor biztosan felbontják a csomagolást, és teljesen ellenőrizetlen marad a kulcs! Soha nem tudjuk meg, hogy pontosan mennyi kulcs készült a zárunkhoz!

Csak megbízható helyről vásároljunk, szakembertől, szaküzletből!

Minden zárbetét mechanikai támadásnak van kitéve! A leggyakoribb betörési módszer a zártörés, a beütőkulcs, a finomnyitás.

Törés ellen legtöbbször biztonsági pajzzsal kell védekezni, ami meggátolja, hogy a zárbetét kilógjon a kilincs síkjából. Ezek a pajzsok, kilincsek, kívülről nem csavarozhatók le, csak belülről látszódnak a csavarok!

Többnyire egy új biztonsági bejárati ajtó már megfelelő védelemmel van ellátva!

Gyakori a kínai biztonsági ajtó (HiSec, SecDoors), de ezekben is érdemes zárbetétet cserélni!

Kínálat

A Kulcskirály zárbetétválasztéka nagyon széleskörű! Felsoroljuk milyen nevesebb zárbetét található a Kulcskirály választékában!

 • RB LOCXIS
 • Abus
 • Mauer
 • Mul-T-Lock
 • Elzett, Elzett -X-11, Kaba, Kaba Quattro, Kaba Gege pExtra+
 • Evva
 • Keso
 • Titan K1, K66, K5
 • Axira Cobra
 • Tesa, T60, TK6L, TX80, T5
 • Tokoz 300 pro, Tokoz 400 pro
 • Abloy novell
 • BKS
 • Fab
 • Roto