Postaláda rendelés

A Kulcskirály több mint egy egyszerű kulcsmásoló üzlet. Bár ez a részleg az egyik legfontosabb eleme az üzletnek és szorosan együttműködik mindennel, de ezen felül még több száz négyzetméter áll rendelkezésünkre, amit igyekszünk olyan minőségű termékkel megtölteni, amit nem kap meg a vevő más barkács-áruházban.

Amit észrevettünk, hogy a társasházak a lépcsőházi postaláda igényüket nem tudják megoldani egy nagy áruházban, mert ott csak a minőség legalját árulják, körülbelül 4-5 féle levelesláda közül lehet választani, nem nagy tételben. Tehát a választék igen szegényes. A mennyiség pedig szintén elég foghíjas. Nem nagyon raktároznak, így elképzelhetetlen, hogy egyszerre valamiből lehessen vásárolni 50 vagy még több darabot. A Kulcskirály, a Nyugati térnél, jóval nagyobb választékot tart raktáron, és bizonyos fajtákból igen nagy mennyiség áll rendelkezésre raktárkészleten, ami azonnal elérhető.

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Elsősorban a lépcsőházi postaládákból készletezünk, hiszen több megkeresésünk is van 20 és 100 db közötti mennyiségekkel. Előszeretettel választják a közös képviseletek a felülről lefele nyíló levelesládát, mert így a benne lévő értesítések és levelek nem esnek ki.

A választékunk persze nem csak a lépcsőházi postaládából áll. A Silmec márkájú olasz postaládák teljes szortimentjét be tudjuk szerezni, és nagyobb választékot folyamatosan az üzletben készletezünk is.

Teljes betekintést a Silmec választékáról ezen a weboldalon talál: http://www.silmec.com/casellari-postali/

Egy új építésű társasház a mai kornak megfelelően, már nemcsak a barna vagy a szürke lemezes postaládát ismeri, hanem választhat és választ is modernebb típust is.

A Silmec postaládák alkalmasak önállóan, saját kereten belüli elhelyezésre is, és így nem szükséges őket falhoz rögzíteni. A legesztétikusabb leveles ládákat tudjuk elkészíteni, csak egy olyan tervező kell, aki ismeri is ezeket a termékeket.

A Silmec társasházi postaládák rendelését kb. 4-6 hét átfutással tudjuk vállalni, ez függ azonban a termékektől, hogy mi lenne a konkrét igény.

Van, hogy szükséges egy összefoglaló keret, amiben előre eltervezzük, hogyan és mennyi postaláda foglal helyet.

Lehetőséget biztosítunk a szórólap tartóknak is. Több olyan igény van a lakók részéről, hogy az ingyenes újságokat, és szóróanyagokat ne a lakók postaládájába dobják, hanem egy vagy több reklámújság-tartóba helyezzék.

KULCSKIRÁLY zárszaküzlet – Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

A Kulcskirály a Silmec valamennyi típusát meg tudja rendelni, és ezeket előszeretettel ajánljuk is.

Hol található a Silmec postaláda? Hol lehet megrendelni?

Éveken keresztül egy nagy barkácsáruház is forgalmazta, a Bricostore, de ezeket előtt kilistázták, majd egy francia típus került a helyére. Rá pár évre a Bricostore áruházlánc megszűnt. A Silmec postaládát most a Bajcsy-Zsilinszky úti Kulcskirály zárszaküzletben tudják megvásároni, megrendelni.

A Silmec postaládák árai: Nem tartozik a drága levélszekrények közé. Egy szimpla kerítésre szerelhető postaláda 6-7 ezer forint között elérhető.el Tartóssága pedig több évtizedre szól, a festett típusok sem igényelnek semmilyen kezelést.

Egy olyan postaláda ami összeépíthető, annak az ára 9-10 ezer forintnál kezdődik.

Ha Budán vagy akár egy Pesti kerületben, például Zuglóban van szüksége postaládára, jöjjön bátran a város közepére, a Kulcskirályba!

Postaládák értékesítése a Kulcskirályban!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.

Tel.: 06-1-312-2064 és 06-70-322-7328