Vitrin/bútorzárak

Vitrin- és egyéb bútorzárak zárszervize

Az a tapasztalatunk, hogy a postaládazárak mellett, bizony szükség van néha más bútorzárak, vitrinzárak cseréjére, nyitására is.

Nagyon sokfajta szekrényzár, bútorzár, íróasztalfiók-zár, vitrinzár létezik. Sajnos gyakran előfordul, hogy régi bútorknál nincs meg a kulcs, vagy elkavarodik valamerre, és az adott bútor zárva van. Ilyenkor szépen és sérülésmentesen ki lehet ezeket az egyszerűbbnek mondhattó zárakat nyitni, majd helyettünk egy újat, modernebbet beszerelni.

Ilyenkor a zárnyitást mindig finoman végezzük el, a bútorban kárt nem okozunk! Szakemebereink képesek ezeket a bútorzárakat szakszerűen és sérülésmentesen kinyitni, majd egy új zárat a régi helyére behelyezni, beszerelni.

Kérjük, hogy amennyiben erre a helyszíni szolgáltatásra van szüksége, mindenképpen hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol a részleteket egyeztetjük Önnel. Árat ilyenkor szintén a telefonos egyeztetés közben tudunk mondani, hiszen ez nagyban függ a zár milyenségétől, a helyszíntől, valamint, hogy kell-e nyitást alkalmazni.

Hívhat minket non-stop! Kollégáink az Ön rendelkezésére állnak! Ne tegye tönkre a bútort, forduljon szakembereinkhez a karcolásmentes nyitás és a zárcsere érdekében!

postaláda, postaládazár, postaládazárcser, zárcsere, zárcsere Budapest
postaláda, postaládazár, postaládazárcser, zárcsere, zárcsere Budapest
postaláda, postaládazár, postaládazárcser, zárcsere, zárcsere Budapest