Fő- és vezérkulcsos zárrendszer

Zárrendszerek fajtái

Azonos zárlatú zárak esetén van egy kulcs, ami mindegyik zárat nyitja, a zárakhoz nincs más kulcs. Ezt nevezhetjük egykulcsos zárrendszernek is.  Azok a kulcsok, amelyekkel a gyártó csomagolja a zárbetéteket, nem lesznek használhatók, gyakorlatilag a selejtben végzik. A zárbetétek lehetnek különböző méretűek, de azonos típusból kell lenniük. Egyenkulcsoított zárbetétek mellé lakatot is lehet kérni.

Főkulcsos zárrendszer – Van egy kulcs, ami minden zárbetétet nyit, és minden zárbetétnek van saját kulcsa. Ennek a zárrendszernek a mérete korlátozott, minél több zárbetétet szeretnénk saját kulccsal is ellátni, annál magasabb minőségi kategóriából kell választani. Egy RB LOCXIS zárbetétből akár több száz zárbetétet lehet saját és főkulccsal is ellátni.

Vezérkulcsos zárrendszer – Minden zárnak van saját kulcsa, vannak emeleteként, vagy szintenként csoportkulcsok, és van egy főkulcs, ami mindent nyit. Ilyen és ehhez hasonló zárrendszereket csak másolásvédett kulccsal ellátott, biztonsági zárbetétből készítünk. Ezeket a rendszereket alaposan meg kell tervezni, mert utólag igen nehéz és bonyolult bármiféle módosítás. A Kulcskirály értékesítő kollégái segítenek a zárrendszert megtervezni. Amire nekünk szükségünk van, hogy legyen egy konkrét, kialakult kép arról, kinek akarunk és hová kulcsot biztosítani.

Egykulcsos lakatok – Amikor minden lakatnak ugyanaz a kulcsa. Olyan ipari egységek részére, akik valamilyen dobozokat zárnak le, szerviz vagy bármilyen célból. Nem kell különböző kulcsokat keresgélni, mert egy kulcs minden lakatot kinyit. Ezt olcsóbb, vagy minőségi lakatból is meg tudjuk oldani. Akár több ezer darabot is el tudunk készíteni.

Főkulcsos lakatok – A Kulcskirályban kiválaszthatók. Bármilyen igény is legyen lakatokból, nálunk biztosan talál megoldást. Másolásvédett kulcsokból is elkészíthető bármilyen lakatrendszer.

Önnek csak azt kell eldöntenie, melyik ajtót milyen kulcs nyissa, szakembereink a többit megtervezik és kivitelezik.

A vezérkulcsos rendszerek különböző ajtózárakba illeszthetők. Lehet fogaskerék működésű hevederzár, vagy kérhető belül forgatógombos változat is. Bizonyos helységekben előírás a vészfunkció használata, ezt minden esetben kérni kell, mert alapesetben nem jár a zárbetéthez.

Zárbetét méretekre és kulcs darabszámra van elsősorban szükség, szükség esetén kollégáink felmérik a zárrendszer nagyságát!

kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye

Kinek ajánljuk?

A fő- és vezérkulcsos zárrendszereket elsősorban ipari cégeknek, hotelek, szállodák és RBRN szobáztatóknak ajánljuk.

Olyan vállalatok részére, ahol sok ajtó van, iroda ajtók, belső folyosó ajtók, és a porta szolgálat kell, hogy kezelje a kulcsokat. Nagyobb gyártó vállalatoknál már a katasztrófavédelem is előírja a főkulcsos zárrendszer használatát. Ennek oka, hogy egyszerűbb és gyorsabb legyen a kulcsok használata. A sorszámozott kulcsok könnyen azonosíthatók, kulcselvesztés esetén egyszerűen utánrendelhető.

Magán családi házak esetén is egyszerűbb az élet. A minőségi zárrendszer mindent egyszerűsít és könnyebbé tesz. A hatékonyság a legfontosabb, nem kell egykilós kulcscsomót cipelni, elegendő egy kulcs, ami minden zárat működtet, amit szeretnénk.

Különösen jó megoldás, ahol több lakást egy tulajdonos, cég ad ki hostel céllal! Itt minden zárhoz saját kulcsot, és egy főkulcsrendszert ajánlunk! Kulcselvesztés esetén zárbetétjeink újra programozhatók!

Ajánljuk továbbá családi házakba, irodaházakba, közületeknek, mindenhova, ahol sok kulcs van és van rá szándék, hogy egyszerűsítsék a rendszert!

Nemcsak zárbetétet lehet kódolni! Üzletünkben választhat lakatból és postaláda, vagy szekrényzárból is!

Itt is fontos azonban, hogy egy típusból kell kiválasztani a zárakat, nem lehetnek különböző márkából, nem lehet eltérő kulcsokból megcsinálni.

A Kulcskirály csak minőségi anyagokból dolgozik, és gyári alkatrészeket használunk! Szakembereink a megfelelő oktatásban, továbbképzésen vesznek és vettek részt, hogy profi megoldások születhessenek!

Garancia

Mi minden zárrendszerünkre garanciát vállalunk!

Garanciális időn túl is foglalkozunk megrendelőink kérésével, legyen az bővítés vagy kulcspótlás. A meghibásodott zárbetétet könnyen ki tudjuk cserélni, archív dokumentumokból visszakeresve könnyedén újra gyártható.

Zárbetét és lakat kínálatunk minősége már több évtizede bizonyított!

Több mint 10 gyártó zár- és lakatválasztékából van lehetőség személyre szabni az igényeket! Ezt csak a budapesti Kulcskirály zárszaküzlet tudja biztosítani! Olyan márkák képviselete vagyunk, mint az RB, Mul-T-Lock, Abus, Keso, stb.

Teljes méretválasztékot tudunk biztosítani, bármilyen igény is merüljön fel!

kulcskirály, kulcskirály Budapest, kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás Pest megye